womanizer Geen verder een mysterie

Het ultieme genot van de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Voor jou is er dan een update!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Hij wordt zelfs verkocht mét orgasmegarantie, zo zeker zijn de makers van dit geweldige product!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Betreffende de Womanizer kan een ongekende sensatie van opwinding worden ondervinden welke zorgt vanwege de meest krachtige orgasmes. Overstimulatie kan zijn van meteen verleden tijd.

Inmiddels kan zijn de Womanizer al een heus begrip. Ben jouw daar nog niet vertrouwd mee? Vervolgens kan je dit je (uit persoonlijk oefening ;)) zeker aanraden teneinde daar een met te schaffen.

Een Womanizer +size geeft jouw alsnog meer ergonomische flexibiliteit. Het vervaardigd niet uit vanaf die positie - het lange, platte handvat zorgt een ideale houvast en bediening tijdens gebruik.

Even vlug tussen twee huishoudelijke klussen via. Het toeval wensen zijn dat je toe ben aan ons nieuw speeltje zeker destijds mijzelf werd gevraagd teneinde voor Ladies Night een Womanizer Pro uit te proberen was je aardig verrast. ‘Ja hoor, zend maar op!’

Als dit op cadeautjes aankomt verander je in ons soort hyperactieve puppy. Ook niet wegens het cadeautje zelf. Ik zo gek ben op de hele “verrassing” er omheen. Je heb dit geluk te mogen typen vanwege dit leukste evenement met Holland: Ladies Night Homeparties. Op n doodgewone dinsdagmiddag kreeg je ons sms’jouw over mijn chef: “daar ligt morgen ons verrassing op een deurmat”.

- Voor de nieuwe Womanizer is een zuigkracht makkelijker te bedienen. Een knopjes uithangen immers met een achterzijde betreffende dit apparaat in plaats over met een front.

De klanten bestaan er ook heel positief over. Dames geven met dat ze nu in 2 minuut klaarkomen! Bezoek op deze plaats de reviews en gebruik naderhand jouw eigen Womanizer in de shop! Leave a comment reactions (5)

Kort nadat jouw jouw bestelling hebt geplaatst, krijg je per e-email ofwel per post een rekeningoverzicht. Hierop staat dit totaal te betalen bedrag, dit maandelijkse termijnbedrag en je persoonlijke bestedingsruimte. Op Mijn OTTO

De functie kan zijn precies identiek en laat 99% met een vrouwen binnen ons paar minuten klaarkomen door middel met een pulserende en zuigende functie. De zuigkracht van een Pro40 is dus onmiddellijk met die aangaande een Pro. Het directe verschil in een batterij zit 'm in de capaciteit. Opladen duurt korter ( 60 minuten voor de Pro40 en 120 min voor een overige womanizers) , doch een looptijd met de Pro40 is daarom korter ( 60 min vs. 120 min )

In plaats betreffende te trillen anti en op de clitoris, produceren die toys gebruik aangaande luchtdruk. Indien je een opening vlak wegens jouw clitoris plaatst, gaat die de clitoris zachtjes tot in zuigen en daar via luchtdruk pulsaties kunnen doen welke je binnen ons minuut naar de 7e hemel leveren.

Met een diepe zucht plof ik enkele minuten later behalve mijn kameraadje neer op ons stoel. Je gaat ons zwoele, bevredigde blik in mijn twinkelende ogen hebben gehad want m’n vriendin kent mij mits nauwelijks ander en fluistert samenzweerderig ‘NÉÉ…….!!!! Het heb jouw ook niet gedaan….. Wéér!?’ Ik beantwoord haar vraag met gegrinnik en zeg ‘Jááá…!!’ Ik vertel haar het je een Womanizer Pro uit mag uitproberen teneinde daar vervolgens ons blog over te schrijven voor de site aangaande Ladies Night.

Nu ken jouw een afwijkingen tussen de Womanizer W100 en de Womanizer Pro, doch die zal ervoor zorgen dat ook je dit ultieme genot ervaart met een Womanizer?

Voordat jouw de womanizer kan gebruiken dien je hem in het begin opladen. Alles hetgeen je hiervoor hoeft te verrichten is dit siliconen kapje aangaande een poort te verwijderen en de pin met het USB kabel erin te steken. Een anderkant kan jouw aansluiten op jouw computer of gebruiken produceren aangaande ons stekker en in een muur stoppen.

Binnenin de doos vind je een womanizer na dit openen over het dekstel veilig verzonken webpagina in een mal met kunststof. Dit ‘normale kapje’ is alang op een womanizer aangebracht betreffende daarover heen de dop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *